Kom kijken!

Lijkt IKC de Wereldwijzer u een fijne plek voor uw kind? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

School

Iedere eerste donderdagochtend van de maand leiden we u graag rond in ons Integraal Kindcentrum.

E-mail: Leny Tholhuijsen
Telefoon: 078-6142561

Voorschool & Kinderopvang

E-mail: SDK kinderopvang
Telefoon: 078-6226199

Aanmelden

donderdag 14 september

Welkom op school!

18.30-19.30 uur infoavond iPad gr. 1 t/m 8

Complete kalender

Openingstijden

IKC de Wereldwijzer is iedere dag open van 7.00 - 18.00 uur.

Overzicht tijden

Per 1 november werkt de Wereldwijzer samen met SDK kinderopvang. Per 1 november verzorgt SDK kinderopvang de dagopvang en buitenschoolse opvang. Per 1 januari 2017 ook de peuterspeelzaal.

Met de kinderopvang, peuterspelen en buitenschoolse opvang sluit SDK kinderopvang naadloos aan bij de Wereldwijzer om ouders te ondersteunen in de combinatie tussen werk of studie en jonge kinderen.

Directeur Jeroen Nusteling ziet de samenwerking met basisschool De Wereldwijzer als een grote kans. “De komende tijd willen wij de samenwerking tussen opvang en de school nog verder uitbouwen naar een echt Integraal Kindcentrum. Met onze opvang bieden wij, samen met de school, de kinderen een liefdevolle en kansrijke omgeving. Het geeft ieder kind de mogelijkheid om zich, op zijn eigen, unieke manier te ontwikkelen.”

De jongste kinderen worden aan de hand van een VVE programma voorbereid op de basisschool met veel uitdagende activiteiten, aansluitend op de leeftijd. Het BSO programma biedt dagelijks leuke workshops en activiteiten, maar er is natuurlijk ook voldoende ruimte om bij te komen van een drukke schooldag.

U bent van harte welkom voor een rondleiding! Kijk op www.sdk-kinderopvang.nl voor meer informatie of bel 078-622619 en maak een vrijblijvende afspraak.

Volg ons ook op Facebook!

Wil je niets missen? Kijk op onze facebook-pagina voor alle foto’s en nieuwtjes.

IKC Facebook